Úvodní seminář karate – listopad 2023

O víkendu 4. – 5. listopadu 2023 vyrazil vysokomýtský oddíl školy Moderního sportovního karate (MSK) do Prahy na celorepublikové tréninkové soustředění karatistů.
Úvodní seminář MSK probíhá dvakrát ročně a je zaměřen především na uvedení nových karatistů do školy Moderního sportovního karate. Tohoto semináře se z vysokomýtského oddílu zúčastnili: Michaela Jílková – 3. kyu, Kateřina Dušková – 7. kyu, Matěj Kotrba – 7. kyu, Lili Mannová – 8. kyu, Ondra Trung Duc Nguyen – 9. kyu, Antonín Blaha – 10. kyu, Vlastimil Váško – 10. kyu, Tobiáš Sháněl – 10. kyu a nováček s 12. kyu – Daniel Ryba.
Nováčci a bílé pasy si zopakovaly své základní dovednosti moderního sportovního karate, které se na trénincích učili téměř dva měsíce. Na Úvodním semináři si zdokonalovali své techniky pod vedením mistra Miroslava Zezulky – VI. Dan.
Žluté pasy si zopakovaly základní techniky MSK pod vedením Martina Štiky – 4. kyu.
Oranžové pasy si zopakovaly základní dovednosti MSK technik se zaměřením na sparingové cviky ve dvojicích pod vedením mistra Miloslava Motla – IV. Dan.
Vyšší pasy zúčastnily speciálních vysokých učebních programů pod vedením mistra Dalibora Olivy – I. Dan.
Na závěr semináře, při udílení vyšších technických stupňů, jsme byli zastoupeni i členem našeho oddílu. Díky pečlivé přípravě z tréninků odpáskoval Daniel Ryba rovnou na první žlutý pás (10. kyu) – blahopřejeme…

Společné foto vysokomýtského oddílu:
Na fotce horní řada zleva: Kateřina Dušková, Matěj Kotrba, Daniel Ryba, Lili Mannová a Michaela Jílková
Dolní řada zleva: Tobiáš Sháněl, Vlastimil Váško a Antonín Blaha.