Závod gymnastek z oddílu sokolské všestrannosti

V neděli 11.2. 2024 proběhl v sokolovně ve Vysokém Mýtě závod gymnastek z oddílu sokolské všestrannosti. Zúčastnila se ho děvčata z T.J. Sokol Chrast, Pardubice, Náchod, Police nad Metují, Přelouče a Vysokého Mýta. 
Děvčata závodila na hrazdě a kladině. 

Mezi naše nejúspěšnější gymnastky patřila Ema Kozlová a Barbora Bednářová. Obě děvčata ve své kategorii získala stříbrnou medaili. 

Dalšími úspěšnými závodnicemi z naší jednoty byla Ema Navrátilová, která v kategorii mladších žákyň obsadila pěkné čtvrté místo, stejně tak v kategorii žákyň roč. 2014 obsadila pěknou čtvrtou příčku Adéla Němcová. 

Za zdařilou účast v soutěži děkujeme našim gymnastkám : Anežce Drábkové, Elišce Míčkové, Kristýně Kubové, Kateřině Čapkové, Agátě Havlíčkové, Viktorii Klimešové, Elišce Mimrové, Anežce Hruškové, Kamile Laštovkové, Janě Pondělíčkové, Emě Pondělíčkové, Lole Matouškové, Sáře Melckenbeeck. 

Gratulaci posíláme závodnici do Chrasti Šárce Tlustošové, která získala v kategorii roč. 2012 bronzovou medaili a tím potvrdila, že jde v gymnastických šlépějích své babičky Věry Rukavičkové, dlouholeté trenérky ve vysokomýtském oddíle sportovní gymnastiky, kde i ona sama v mládí cvičila. 

Děvčatům gratulujeme a přejeme jim úspěch na závodech všestrannosti v Pardubicích a Holicích, kde budou měřit své dovednosti nejenom v gymnastice, ale i v atletice, plavání a šplhu.